ORANGES

Barang niaga.

4 comments

salam pagi yang tak berapa nak pagi. hehe. tetiba aku dapat satu idea untuk berniaga. iyalah, bila dah berjinak-jinak ke arah ni takkan satu je barang niaga aku rasa macam tak cukup.

oh actually, buat masa sekarang aku jual topup. biasalah, semua orang sekarang pakai handphone kan. so, credit itu memang amat diperlukan. hm, dah lama berniaga baru nak mention.

sekarang famous tudung bawal 2 tona kan? or bawal 3 tona? so, bagi melambakkan lagi kekomersialan perniagaan tudung itu aku nak turut jual jugalah.

sebab, setakat di Johor ni memang susah lagi aku nak cari tudung tu. so, tak salah kot kalau nak jadi supplier. hee. ini baru plan, kalau jadi betul-betul lagi best.

boleh bantu orang lain dapatkan tudung tu. dan tambahkan monthly income aku.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 .16kg daun berguguran:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

rajin adik nak tambah income,.. lg pun drpd x da pekdah baik buat blog ni berbaloi2 kan,.. selamat mencuba dan selamat berjaya..

Diana @ bilakukatacinta said...

bagus tu...kurang2 boleh tambah duit poket. akak pon pernah ada impian nak meniaga..tp ...semangat tu yg takde..

Boni JLL3 said...

bagus meniaga ni..semoga awak terus sukses dalam hidup yer..amin

saya folllow blog awak ni

siti kektus said...

Mudah mudahan menjadi la bisnes tu. Nt da byk untung boleh blnje makan. Kan. :)