ORANGES

Bila hidup tak ada tekanan , lagi tak seronok ..

5 comments


minggu-minggu yang terakhir sebelum final exam ni , buat aku rasa sangat tertekan .. aduhai , assignment sana sini .. buat yang ni , yang tu pula tak siap lagi .. bila buat yang tu , yang ni pula memanggil-manggil ..

sabar sajalah , seminggu saja lagi yang tinggal sebelum study week .. masa tu kena pulun habislah .. poyo je aku rasa nak pulun .. sebab kalau dah namanya aku .. ye , aku .. kalau dah balik ke rumah , say byebye to encik buku ..

tertekan dengan macam-macam perkara .. study satu hal , dengan kawan satu hal .. dengan pakwe satu hal .. bila ada tekanan , bosan .. sebenarnya bila hidup tak ada tekanan , lagi tak seronok .. tak thrill la kan ..

pesanan ringkas untuk:

study
jangan nak susah sangat time exam boleh tak ?

kawan
buat perangai tu elok-elok boleh tak bila dah namanya perempuan ?

pakwe
kita jadi kawan je boleh tak ?

baiklah , esok ada lawatan ke Pasukan Simpanan Persekutuan a.k.a. Federal Reserve Unit (FRU) ke JB .. jadi , tidur awal untuk mengelakkan masalah lambat bangun dan malas .. huhu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

hira said...

hehe. samalah kita. tapi nak buat macam mana kan, kehidupan :)

SoLy SoLicious said...

gud luck 4 the coming exam ye..same la kite ha..lalui saat2 genting ni

Ezad Skytech said...

all the best ye tea untuk exam nanti..:D

Abg Stalker said...

hahaha..bole lak bg pesanan pd exam ek.semoga berjaya ye cik tea. :)

NasZ said...

betul2. xde tekanan lagi boring hidup tekanan mematangkan kita.