oranges

Monday, October 10, 2011

Gilakan satin shawlssssss ?



semua orang gilakan satin shawls kan sekarang ni ? aku maksudkan kepada perempuanlah , yang lelaki tak payah nak sibuk-sibuk .. melainkan korang ni jenis 'patah' gitu , memang berminat dengan benda macam ni ..

so , nak tak satin shawls yang murah lagi cantik gitu ? emm .. korang pergilah cari sendiri , sebab aku sendiri pun tengah duduk cari dekat mana yang paling murah boleh jumpa .. dan kain pun memang superb ..


pencarian itu pasti membuahkan hasil untuk orang yang sedang angaukan satin shawls macam aku .. adik aku pun tengah gilakan shawls tu .. ishh .. oh lupalah .. aku dah jumpa sebenarnya port murah dan baikkkk punya ..

di mana ? tunggu ..



notakaki:
gila banyak kuiz , kuiz , kuiz dan test !! @.@

Button bawah ni untuk apa ye?

15 .16kg daun berguguran:

D'ya Marshmello said...

Yup, zaman sekarang ramai menggayakan satin shawl.. dah menjadi trend terutama untuk para penggemar shawl..

Ceriter Hott! : JOM SHOPPING SHAWL SECARA ONLINE !

SoLy SoLicious said...

jalan tar 10hengget... tp kite xsuke sgt satin.. suke lg cotton..heee

NasZ said...

ada beza ek satin dengan cotton ni? haha. selalu beli baju, pakai redah je. amik paling murah. hehe.

MOHD NASER.com

Tea Dno said...

@NasZ
ada bezanya bila perempuan mementingkan kecantikan di mata mereka..:)

siti kektus said...

satin yg rm10 tak elok ke tea? tp, mcm susah je pakai satin. hukhuk

mizzkechique said...

ada tutorial x?? huhu

Niena Pengembara Ilahi said...

erm......akak tatau nk ckp apa sbb akak mmg xpndai pkai shawl

zareliqa afiqa said...

kat mana,kat mana? eheee :D

Abg Stalker said...

xkn beli kt sakan parit raja plk kot.. :P wktu bln puasa ritu sakan bt harga runtuh.gila la..4meter kain dia jual rm8.

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
jln tar xyah cite ar.. mmg murah2 punya.. kte ni nk menyampai ke sne tu yg susah..haishh..

Tea Dno said...

@Abg Stalker
perghhh murahnye,tp xde la nk p p.raja je kot..huhuhh..

Tea Dno said...

@siti kektus
spe kte x elok?huhuhu..oke je kalau kainnye oke..

hira said...

pernah jumpa orang yang pakai satin shawls ni. nak pakai tapi macam cepat kedut je. leceh! haha

Golden Rose said...

cantik tapi lekat ke kat kepala

Munna said...

xpnh lg pakai satin ni...nk pkai je msti kena gosok kan..leceh..hehe