oranges

Monday, August 15, 2011

Sesak yang sungguh menyesakkan ..



aku tak suka pergi tempat sesak , yang penuh dengan orang .. eleh , korang pun .. konfem tak suka kan ? ohh , nampaknya aku tak boleh pergi Mega Sale yang penuh dengan perempuan berebut-rebut tu lah ekk ..

tempat yang sesak , ramai orang .. dah lah ramai , pastu buatnya cuaca panas time tu .. fuhh , berpeluh ketiak bhai .. bila dah berpeluh ketiak tu , pelbagai bau hangit timbul *korang lah , bukan aku* ..

bukan setakat tu , nanti kan .. mula lah mulut aku ni condemn , complain macam-macam .. lagi pulak bulan puasa camni , memang tambah dosa melekit je lah (melekit akibat peluh tadi) sebab mulut tak reti diam ..

mata pun mula lah pandang benda tak syok , yang aku sendiri pun ada .. dah kata sesak , macam-macam ragam lah kan .. yang tak syok , perempuan bertelanjang secara sopan (legging = gedik , baju atas bontot) ..

konklusinya , aku memang tak gemar lah nak bersesak dengan orang ni .. tak kira lah mega sale ke apa ke , yang penting aku tak sanggup sakitkan mata dan hati aku semata sebab orang nak bertelanjang ni ..

nasib baik ke even aku perempuan ?



notakaki:
sebenarnya , entry ni nak tekankan pasal legging je .. lalala ..

Button bawah ni untuk apa ye?

15 .16kg daun berguguran:

eintan nurfuzie said...

ala...cete pasal legging tu sikit jer..huhuhu

Tea Dno said...

@eintan nurfuzie
haha.. cukup lah sikit-sikit.. dah banyak orang ulas pasal legging ni.. :)

munna said...

aiyee geli tau tgk org pkai "lengging" ni...tmbh2 yg lemak bkepuk2...adoooiii dosa free!

SoLy SoLicious said...

depa yg pakai legging, depa ingt kaki depa chantek mcm artis korea..hahaha

Bro ahmad said...

BULAN POSE NI TEA..TUTUP MATA JAP HMM

Cik Bell said...

kita bako...kita bakoo~~

abglan said...

Aiyak..

H.J said...

beratur panjang pom aku dah tak suka da..haha

sergeant keroro said...

errr... aku tak keluar shopping, HAHA

p/s : test market camne tu? dari segi pageview memang akan naik.

Anyyss Shuhaimi said...

uish..dosa mata..

siti kektus said...

lagi nmpak orang pakai legging pakai tudung, hukhuk





la, tea tukar komen cmni pulak ke. huhu

iPai said...

eh napa tea tak pakai pop up comment ?

hee, lengging tuh .. uhuh .. tak tau laa legging tuh ape ..

NasZ said...

dah jadi trend sekarang. ntah apa2.

MOHD NASER.com

EYFAalias said...

tak suka tgk org pakai legging!

Ezad Skytech said...

time2 puasa lebih baik duduk rumah je..kalau keluar ada je yg tak sedap mata memandang..hee~