oranges

Thursday, July 28, 2011

kasi heboh



"sambil-sambil layan bola ni , isi borang sekali laa .."

sejak bila pulak melayan bola ni , aku pun taktau lah .. teruja , sebab harimau menentang singa .. hopefully singa terduduk , dan harimau menunjukkan taringnya yang hebat lah kann .. *penyokong harimau sejati kononnya* *memang , okeh !*


sambil-sambil tu , siap isi borang .. haa , pagi tadi dapat surat chenta lah wehh .. surat yang paling ditunggu-tunggu .. surat tawaran , fail itu ini , buku yang sangat tebal untuk dibaca .. adeh , tapi apa-apa pun , still jugak *happy* ..

mau tak happy pulak , dekat FB bebudak ni sume kasi heboh je kat wall group .. ada yang dah dapat , saja kasi jeles kat aku ni .. yang tak dapat pun sama bising , marah kat pakcik poslaju .. kehkeh , kesian pakcik poslaju .. dah lah nak kena hantar kat kita ..

aku pun antara yang lambat dapat surat kemasukan ke uni ni .. yelah , ingat sorang je ke yang nak masuk ? berlambak .. sabar je lah , pasti sampai .. mungkin jugak tak sampai sebab poslaju datang kita takde kat rumah , kena lah amik sendiri kat pejabat pos ..


mood excited , nervous sume ada .. tapi , lebih kepada happy .. kalau tak , masakan tengah tengok bola boleh isi borang ? kengkawan aku yang bakal sama uni tu harapnya sabar je lah surat korang sampai , tak lama lagi dah ..



notakaki:
ayuh mengaum beramai-ramai ..

Button bawah ni untuk apa ye?

20 .16kg daun berguguran:

deeyamorten said...

aaaaaaauuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm :3

noona said...

wahhh taniah tea

SoLy SoLicious said...

sambil isi borang jgn tersalah tulis "mengaum" pulak..heeee..

tahniah dpt msuk U ^__^

Cik Ezy said...

mesia dh kalah dgn bergaya..
huhu

Bro ahmad said...

best tea semoga sukses..malaysia kalah waaaaa hatiku kecewa tea waaa nak ngis kt sini boleh tak tea?

sergeant keroro said...

banyak tol, huhu

grrrr....

siti kektus said...

ok lah tu hepi2. mana boleh nak masuku sedih2 kan. tak comel la nanti. haha ;p

iPai said...

wah2 .. tea dah dapat surat masuk U .. heheh .. isi cantik2 ..

Tea said...

@deeyamorten
dah takleh mengaum lah deeya. ;(

Tea said...

@noona
thanks yah! ;)

Tea said...

@SoLy SoLicious
haha tu lah pasal. jap lagi penuh mengaum je dalam tu kan. ;p

tengs yah.

Tea said...

@Cik Ezy
takpe takpe. at least kita bukan macam singa celup. :)

Tea said...

@Bro ahmad
tengs bro.

tea pun sama kecewa! huwaaa. nangis la kat sini, takpe. huhuhuhu.

Tea said...

@sergeant keroro
memang banyak. taknak habiskan 1 malam. huhuh.

grr tu dah kenapa? bersedia nak mengaum apa?

Tea said...

@iPai
heheh. lama dah tunggu. ;)

Tea said...

@siti kektus
eh still, ada yang sedih. tapi kawan tea lah. nak tumpang sedih. :(

Abang Stalker said...

haha..kesian pkcik pos laju.

tea,nti cri pkwe bljr u jgk tau.cri yg ada kete.senang nk gn2kn. :P

Tea said...

@Abang Stalker
haa, senang nak guna2kan. haha. cadangan diterima pakai. kuikuikui.

abglan said...

huiyooo, glemer le nnt kat U... "eh tue i rasa Tea, bloger terkenal tu kan?" Aminah menepuk bahu Rapeah sambil menuding ke seorang gadis berbaju biru... oik oik

Tea said...

@abglan
eleh eleh. terkenal la sgt. huahuahua. xde sape kenal seyh.