oranges

Wednesday, March 31, 2010

.how much is your name worth?.

Fatehah Hassamuddin's name is worth $ 82,333,314
pergh, mahal gile bhai. *giggle2.



.: rase nak g jauh2 dari sini. boleh tolong? :.

Button bawah ni untuk apa ye?

Tuesday, March 30, 2010

.berirama senandung semalam.

again, mood aku today cam taik lagi. hmm.
nak update group kat FB pun takde mood. idea pun takde. haihh.
ade la sebab yang buat aku camni. nak cite pun, I think benda yang same.
so, no need.




.: mesti bosan kan blog aku nih. *sigh :.

Button bawah ni untuk apa ye?

Monday, March 29, 2010

.apologize.

walawey. aku redha je la weh.
tired. tired. (:|



.: takyah paham pape. bhaha :.

Button bawah ni untuk apa ye?

Sunday, March 28, 2010

we only got 86 400 seconds in a day

waa. boringnye duk uma.
duk melayan kucing aku. aku nak ngadap lappy, nanti dia dah naik dulu.
aku nak taip, tapi dia dah taip dulu.
lagi banyak. lagi laju daripada aku taip. -___-"
sok nak bawa dia gi uma wan aku. takkan nak tinggal seko2 dalam jamban kot.
err? tak leh nak lepas kua gi ane2, sebab kecik lagi. (kes belum independent)
abis la cousin aku tu menjerit nampak kucing nanti. *evil laugh

aku nye krim muka dah nak abis, lotion pun nak abis.
mak, nak jalan2!! nak gi beli barang2 nih. *wink
alasan nak kua.



.: tergoda i bau nasi dagang :.

Button bawah ni untuk apa ye?

Saturday, March 27, 2010

u've been a very bad girl, a very very bad girl


semalam dan kelmarin aku g jalan2 with family aku. dah lame tak berjalan la katekan.
kelmarin tak dahsyat sangat la kan. sebab keluar gi makan2 je.
kat seremban jaya. agak baru, so best la. :)

yang tak tahan tu semalam. aku gi giant la.
dah kate orang dah lame tak berjalan. abis la 1 giant tu aku merayau. T_T
siap gi beli wrist strap untuk fon. pink lak due2 tu. haha.
tapi tu takde hal la. yang jadi prob nye, bila dah balik rumah, kaki aku dah mule sakit.
tidur awal weh, bangun pagi ni pun dah lambat. sumpah tak sedar apa. ngee.



.: laen kali nak jalan dengan nana dan alin :.

Button bawah ni untuk apa ye?

Tuesday, March 23, 2010

calling like a collector

i'm tired of picking up the phone. especially when i am sleeping. huh
it's bother me so much.
invitation from bla.. bla.. bla.. bored to hear that.
promised of something that i'm not sure about it.
lol. if i want, then surely i'll come to you by myself.
no need to force me to do this, to do that.



>> i think i should off my phone for a week. ;P

Button bawah ni untuk apa ye?

Tuesday, March 16, 2010

.she's a just another girl.


yay! it's coming soon.
i can't wait for it.
cool, it's cute enough for me.
i don't care what others say about u.
i know u're the best.

p/s: this is a forbidden love story.

Button bawah ni untuk apa ye?

Tuesday, March 9, 2010

.don't ever let me go.

mase hari amik result nanti.
aku bukan pikir sal result tuh. aku pikir nak pakai baju ape.
haish2. aku dah confirm nak pakai shirt and jeans hitam.
tudung/shawl tu unsure sikit.
tapi tadi, setelah berposing2 macam kambing, aku pun pilih untuk pakai shawl.
tadaa. aku ade shawl putih la. macam tak best je. kate nak all black. huu.

sanggup tuh call mak aku, tanya katne nak beli shawl.
sah2 la kedai tudung kan. ngek je punya soalan.
hohoho. esok la kot g beli.
haih, sanggup nak beli tu. ngeee........

p/s: dah angkut speaker to umah nenek aku.

Button bawah ni untuk apa ye?

Friday, March 5, 2010

eh, ape tu?

kadang2 boring, best gak layan kuiz kan. kan. kan.
ouhoho.
tengah boring lah ni. nak google, giggle jap.
hari ni, mood aku dah beransur pulih.
but still, rase nak bunuh orang tu ade lagi la.
beware lah.

p/s: terlibatkan orang yang takde kaitan.

Button bawah ni untuk apa ye?

Thursday, March 4, 2010

kau, kau dan kau.

aku memang dah bengang tahap dinosaur.
disebabkan berukband yang aku pakai nih.
btw, citenye camni.
aritu, bil lambat sampai. and aku pun call ah help center die.
sakai tak sakai, die kate alamat yang aku bagi salah.
what the fuck la kan. sebab bukan salah kami.
itu salah kau, kau dan kau sebab. kau yang bebal tulis alamat tu.
punya la terang benderang atas ic pun kau still tak leh bace.
ape punye pekerja daa.

and then, bila bil sampai. caj yang dikenakan lebih dari yang sepatutnya.
memang again, mencarut2 lah aku.
lantak kau lah, kang aku takde internet. aku gak yang payah.
nak kena on9 gi cc lah bagai. huh.
bayar je lah.

skang ni, dah memekak2 lak anta mesej kat aku. suh aku kurangkan penggunaan internet.
and kate dia ade hak nak kurangkan speed. kate unlimited. sukati aku lah.
aku nak download, aku download. kau caj lebih lagi, aku tukar cawangan.
blah.

p/s: penuh keemoan.

Button bawah ni untuk apa ye?

Monday, March 1, 2010

chicken pox

dalam aku sibuk kesakitan gigi,
sD lak kena chicken pox. huhu.
risau lak aku dengan keadaan dia. chicken pox ke ape tu?
die kate mase kecik2 dulu die dah pernah kena, skang dah besar kena lagi.
paling banyak kat badan lah. hm, same lah macam aku kena dulu.

tapi, aku rase aku takdelah demam2 teruk macam dia.
oh ye, baru aku ingat. maksu aku pun kena mase umur cam dia.
huhu. pandai2 lah jage, taknak lah ade tinggal parut nanti. hmm.

tengah syok2 sembang kat phone tadi, tiba2 putus. uh, kredit aku habis.
bingai tol. :(

p/s: still rase ngilu ni, nak makan camne?

Button bawah ni untuk apa ye?

ngilu

gigi ku sudah dipasang braces.

ngilu sangat!!

tak sakit pun. kazen aku tipu!!

p/s: baru sedar aku hodoh. huhu

Button bawah ni untuk apa ye?